Home » Hoofdgerechten » Gnocchi met salieboter
Gnocchi met salieboter

Gnocchi met salieboter

Hierbij een recept voor gnocchi met salieboter! Gnocchi is een Italiaanse pastasoort op basis van meel en aardappel.

KokenKoken
Gnocchi met salieboter
Print

Gnocchi met salieboter

Porties 2

Ingrediënten

  • 1 pak gnocchi
  • 40 g roomboter
  • salie enkele blaadjes
  • 50 g parmezaanse kaas geraspt
  • zout

Instructies

  1. Zet een pan met kokend water op met daarin wat zout. Zodra het water kookt kun je verder met de volgende stappen.
  2. Smelt de boter voorzichtig in een koekenpan met daarbij de blaadjes salie. De boter moet enigzins kleuren, maar mag niet verbranden.
  3. Kook nu de gnocchi in enkele minuten beetgaar. De gnocchi is klaar als deze begint te drijven. Of volg de instructies op de verpakking.
  4. Giet het water van de gekookte de gnocchi af en voeg de boter met salieblaadjes toe en meng dit goed door te roeren of te schudden met een deksel op de pan. Let erop dat je de gnocchi niet stuk maakt.
  5. Breng op smaak met een snufje zout en serveer ruim bestrooid met geraspte kaas.

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*